Ons Corona noodnummer : 0465 03 29 75  -  Elke dag bereikbaar van 08u00 tot 18u00

De nieuwe richtlijnen van 16 juni 2021 zijn een zeer mooi lichtpunt voor alle bewoners en hun families. We beseffen dat dit extra enthousiasme en risico's met zich meebrengt. Daarom nog eens de uitdrukkelijke vraag om onderling bezoek te spreiden, de voorschriften van registratie, handontsmetting en CHIRURGISCHE mondneusmaskers strikt te volgen.
Dank voor jullie engagement om de nieuwe richtlijnen samen met ons goed uit te voeren. Als er nog vragen zouden zijn, is de coronatelefoon 0465 03 29 75 nog steeds bereikbaar elke weekdag van 8u tot 18u.
Raadpleeg de nieuwsbrief van 16 juni hier ...

Beste familie en mantelzorger,
De Covid-19 situatie in onze samenleving begint wat te stabiliseren. Gezien de hoge vaccinatiegraad bij zowel de bewoners als de medewerkers in ons woonzorgcentrum, kunnen we onze maatregelen versoepelen volgens de modaliteiten vastgelegd door de Vlaamse Covid-19 Taskforce specifiek voor de woonzorgcentra. Vanaf 8 mei gaan onze deuren dagelijks opnieuw open voor bezoekers van ’s morgens tot ’s avonds.
Raadpleeg de updatebrief hier ...

Beste familie/mantelzorger,
De overheid vaardigde enkele richtlijnen uit omtrent het gebruik van sneltesten in woonzorgcentra.
Wat betekent dit voor de inzet van sneltesten bij Open Kring ?
Lees de recentste informatie in deze nieuwsbrief.

Burenhulp Ardooie-Koolskamp ondersteunt buren die elkaar willen helpen en moedigt solidariteit onder de inwoners aan.
Wat kunnen wij verder voor jou betekenen ?

  • Burenhulp Ardooie-KoolskampTelefonisch contact in deze periode van isolement
  • Warme maaltijden aan huis
  • Boodschappendienst
  • Kleine klusjesdienst (vb. lamp vervangen,…)
  • Professionele schoonmaakhulp
  • Professioneel advies of gerichte doorverwijzing betreft zorg en welzijn

Wens je meer info over één van bovenstaande diensten ? Of zin om zelf burenhelper te worden ? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen !

Burenhulp Ardooie-Koolskamp is een initiatief van vzw Open Kring - De Loods & Gemeente Ardooie - Sociaal Huis.
Weet dat we in deze moeilijke tijden blijven inzetten op zorg en gezondheid. Samen loodsen we ons erdoor !
Bel 0491 34 42 03 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !
Lees hier alle info op onze folder.

Vanwege het coronavirus mogen onze bewoners geen bezoek ontvangen en dit tot en met 19 april. Om toch in contact te blijven met elkaar als familie/vrienden staat er een "keep in touch-brievenbus" in het sas van de inkom in het woonzorgcentrum. Hierin kan je brieven of andere zaken leggen die we dan via de Animatie uitdelen aan de bewoner. Gelieve de naam en afdeling te noteren op de brief zodat deze bij de juiste persoon toekomt.
Omgekeerd zoeken we ook naar mogelijkheden om het wel en wee van de bewoners over te brengen. We zullen dit doen door middel van brieven, kaartjes maar ook via de moderne technologie zoals facebook en messenger,...
Dus hou jullie vooral niet in en zoals Luc Steeno zingt : "bel ons, schrijf ons !"

Ons land zet de komende weken sterk in op de preventie van de verdere verspreiding van het corona-virus. Onze organisaties willen jullie goed informeren over de gevolgen voor onze werkingen in het woonzorgcentrum, de assistentiewoningen, dagverzorgingscentrum de Kim, inloophuis de Loods, mindermobielenvervoer Link 58 en daarom hebben we samen met Open Kring en Link 58 een apart telefoonnummer geactiveerd waar jullie terecht kunnen met alle vragen met betrekking tot dit thema: 0465/03 29 75. Deze lijn is elke dag bereikbaar van 8u tot 18u.