Wat mag je van de animatie verwachten ?
Jouw wensen als bewoner staan centraal en we willen je een huiselijke omgeving aanbieden waarin je jezelf kan zijn.
Iedere voormiddag  ben je welkom bij de activiteit in je leefgroep. In de namiddag kies je voor je eigen tijdsinvulling. Je sluit aan bij de leefgroep of het aanbod in de cafetaria. Wat we juist doen bepaal je zelf door jouw voorkeur of behoeften. Zo is er voor elk wat wils.

Maandelijks wordt een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd bestaande uit de keuzes van de bewoners van je leefgroep. Wanneer de animator met de bewoners een middag- of avondmaal klaarmaakt in de leefgroep, stellen de bewoners zelf het menu samen.

Behalve op maandagnamiddag kan je dagelijks terecht in de cafetaria. Bij mooi weer kan je genieten van een wandeling in de tuin of zonnen op een terras. Op zonnige dagen trekken we er iedere vrijdag op uit om de omgeving te verkennen of op uitstap met de bus.
Wekelijks kan je aankopen doen aan de rijdende winkel en om de maand  kan je kiezen om te gaan markten. Heb je zin om eens zelf naar de dorpsbibliotheek te gaan, dan kan je een beroep doen op je animator of een vrijwilliger als jouw begeleider. Wil je graag een bezoek brengen aan jouw vroegere dorp en je oude buren dan stellen we alles in het werk om dit voor jou te verwezenlijken. We schakelen begeleiders in en zorgen voor aangepast vervoer als dit voor jouw familie niet mogelijk is.

Anderzijds kan je bij ons gebruik maken van een zaaltje om je familie, vrienden en kennissen uit te nodigen voor een koffietafel of feest.

Je hebt vele mogelijkheden om je sociale contacten te onderhouden en eventueel uit te breiden door deel te nemen aan de activiteiten van het centraal aanbod zoals het bingospel, de vele uitstappen, feesten en shows, de teerlingbak en de kaartnamiddag. Maandelijks komen zowel gepensioneerden als kleuters en schoolkinderen op bezoek voor gesprekken, activiteiten of gezellig samenzijn.

Wil je je lidmaatschap van een vereniging graag verderzetten nu je in een woonzorgcentrum verblijft, dan zorgen wij voor de praktische organisatie. Op reis gaan of op bedevaart hoef je niet te laten omdat je hier woont. We stellen alles in het werk opdat je met volle teugen verder kan genieten.

Ben je niet in de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten, of heb je er gewoon geen zin in, dan is er voor jou ons specifiek aanbod. Dit kan onder vorm van een gezellige babbel, verkwikkend voetbad, relaxatiemoment met hand- en voetmassage, gezichtsverzorging, relaxatiebad en aromatherapie.

Maak ons gerust je wensen kenbaar zodat we er mee kunnen voor zorgen dat je je hier thuis voelt.