Wonen.

We zijn een voorziening voor fysiek zorgbehoevende ouderen en voor mensen met dementie die thuis niet meer zelfstandig kunnen wonen.
We willen van het rusthuis een woonhuis maken. Daarom bieden we zorg- en dienstverlening op mensenmaat aan. We werken met kleine leefgroepen van een twintigtal bewoners, elk met een eigen zorgteam en een centrale living of leefruimte. Dit helpt ons om dichter bij de bewoner en zijn familie te staan. Zo kan sneller op hun individuele vragen en noden worden ingegaan. Naast het begeleidingsteam van verpleegkundigen en zorgkundigen , is een gamma van professionelen aanwezig die elk vanuit hun eigen discipline de leefgroepwerking ondersteunen : de animatiedeskundige, maatschappelijk werkster, ergotherapeute, schoonmaak en logistieke hulp, psychologe, kinesitherapeuten, het nachtteam.

Het woonzorgcentrum wil een open huis zijn voor de familie, kennissen en vrienden. Op bezoek komen kan altijd maar is meest passend tussen 9u en 20u. We zien hen als essentiƫle partners in de zorg en willen hen daarom graag uitnodigen om deel te nemen aan het zorgoverleg en de zorgorganisatie voor hun familielid, maar ook aan de activiteiten of om te helpen als vrijwilligers bijvoorbeeld bij uitstappen.

Voorzieningen.

In het woonzorgcentrum kunnen 112 ouderen wonen van wie 8 in kortverblijf. Er zijn momenteel 103 eenpersoons- en 6 tweepersoonskamers voor echtparen. Alle kamers zijn voorzien van een bed, nachttafel en apart toilet met lavabo. Het overige meubilair en eigen decoratie kan u zelf van thuis meebrengen.  Er is mogelijkheid voor persoonlijke telefoon- en internetaansluiting.  In elke kamer is tv-distributie en airconditioning voorzien.

Dagprijs.

Voor alle details omtrent de geldende dagprijzen, klik rechts onderaan de pagina op "Dagprijzen".

Aanmelden.

Overweegt u in het woonzorgcentrum te komen wonen, dan is het nodig zich in te schrijven. Een bezoek kan heel verhelderend zijn. Voor inlichtingen en inschrijving kan u terecht bij de sociale dienst :

  • Ann Hoste
    Tel. : 051 74 02 64
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.